Jazz with an instant swing feeling
Instant Swing
Bandet
© Instant Swing 2015
Anna-My Zetterberg Gymnasierektor från Mölnlycke. Flitigt anlitad vokalist, uppskattad för sitt okonstlade sätt att framföra pärlor ur jazzskatten med must och auktoritet. Bandets mycket uppskattade presentatör.
Ole Jörgensen Musiklärare bördig från Köpenhamn, virtuos på sax och flöjt, bandets upphovsman och ledare. Har genom åren spelat med de flesta av Göteborgs och Stockholms jazzmusiker i storband såväl som mindre grupper.
Sten Löfman Känd som idérik och dynamisk pianist med be-bop-bakgrund men nyfiket öppen för alla musikgenrer. Sten har haft sina flinka fingrar med i många musikaliska sammanhang och vurmar för det som är ovanligt och exotiskt.
Anders Söderling Välkänd Boråsfödd Göteborgstrummis med mångsidig erfarenhet. En glad fyr som också sysslat med allvarliga saker som konserthusbyggen. Anlitad i många kvalificerade musikaliska sammanhang.
Instant Swing Tillsammans har vi 250 års erfarenhet av att spela och sjunga jazzmusik. Alltid lika roligt!
Jörgen Svensson Skånsk Chalmerist, pensionerad akustik- och vibrationskonsult. Har sedan 70-talet spelat med många av Göteborgsbanden som vikarie eller permanent basist såsom i Carnegie och Vintage Jazz Big Band.