INSTANT SWING
Bandet hör hemma i Göteborg men vi spelar på jazzfestivaler, klubbar, företag, fester och olika evenemang i södra Sverige, Danmark eller Norge. Vi ser fram emot att få spela för dig!
Home Home Om bandet Om bandet Vår musik Vår musik Bilder Bilder Kontakt Kontakt Ole Jörgensen Ole Jörgensen Jörgen Svensson Jörgen Svensson Anders Söderling Anders Söderling Sten Löfman Sten Löfman  Anna-Maria Särnhult Anna-Maria Särnhult
INSTANT SWING
Bandet hör hemma i Göteborg men vi spelar på jazzfestivaler, klubbar, företag, fester och olika evenemang i södra Sverige, Danmark eller Norge. Vi ser fram emot att få spela för dig! (Klicka på namnen för mera information!)
Ole Jörgensen Ole Jörgensen Jörgen Svensson Jörgen Svensson Anders Söderling Anders Söderling Sten Löfman Sten Löfman
Bandets musikaliska idé är att bygga repertoaren av starka låtar som engagerar både oss i bandet och publiken, med välkomponerade fina melodier och spännande ackord - eller bara enormt svängiga. Förutom klassiska jazzlåtar kan det även vara evergreens, låtar med fina tänkvärda texter eller från den nutida pop-repertoaren. Låtar av Duke Ellington, Cole Porter, Toots Thielemans och Keith Jarrett blandas med kompositioner av Jobim, Sting, Amy Winehouse, Bo Kasper och Bob Dylan, för att nämna några. Med detta vill vi skapa en spännande musikupplevelse med lite överraskande låtval. I grunden är alla i bandet jazzmusiker vilket naturligtvis präglar hur vi tolkar låtarna. Vad vi kommer att spela för er vet ingen ännu, inte heller vi själva. Men kul ska det bli!
Anna-Maria Särnhult Anna-Maria Särnhult